SCEN:SE

UTMANING

SCEN:SE ville ta fram ett varumärke och plattform för att kommunicera och diskutera hur vi i samhället ska kunna öka delaktigheten och möjligheten för personer med grava funktionsvariationer att ta del av scenkonst.
Plattformen och brandingen skulle också tydligt visa den taktila känslan i utställningen och scenkonsten som skapats just för besökarna. De ville dessutom ha en unik, flexibel och lekfull logotyp som skulle funka bra i storformat, på webben och på sociala medier. De ville också att den skulle upplevas taktil, sensorisk och vara lekfull.

KUND

Hudiksvalls Kommun

PROJEKT

Branding & web

LÖSNING

Logotypen har hämtat sin inspiration från en ljudvåg och accentuerar den taktila känslan med mönstrade bokstäver i olika nivåer i en oregelbunden lekfullhet. Logotypen ackompanjeras med ett strikt grotesk-typsnitt och en färgstark, vågad färgpalett som sätter tonen för hela varumärket. Utmanade och tydligt.
Snajd producerade också en webbplats som är kommunikativ med en integrerad blogg-sektion i ett enkelt och hanterbart CMS. Vi har dessutom levererat tryckmaterial och skött driften av deras plattform. De ville även utöka de dynamiska möjligheterna att vidareutveckla och göra löpande uppdateringar.

LEVERANS

Utveckling
Branding
Art Direction
UI/UX-Design
Webbdesign
Hosting
Content

TEAM

Jonatan Hjalmarsson
Anton Jakobsson
Fredrik Fernlund
+
Tini Warg

Logotyp för utställningen “Sinnerligt”